Kalusteet saapuivat ja keittiön kodinkoneiden esittelyä


Tällä viikolla meille saapuikin monta kuormaa tavaraa, kun meille tuli kiintokalusteet Keittiömaailmasta, kodinkoneita Electroluxilta ja suihkukaappi ja wc-istuimet Idolta. Lisäksi yläkerran wc:n katto saatiin paneloitua ja keittiöön laitettiin vesipisteen kohdille vesieristettä sekä vanhempien makuuhuoneen/portaiden alle tuleva komero on nyt levytetty valmiiksi.

Kodinkoneet ovat vielä tiukissa paketeissa, mutta esittelen lopussa vähän millaisia laitteita meille on tulossa keittiöön valmistajan sivuilta lainattujen kuvien ja linkkien avulla. :)

Jääkaapin ja pakastimen paikkaa

Kulmakaapin Le mans-mekanismi, kätevästi valmiiksi kaappiin asennettuna

Laatikko, jossa sisälaatikko

Pakastin ja jääkaappi ja hiukan muutakin tavaraa

Lisää tavaraa

Kodinhoitohuoneeseen kannettua tavaraa

Yläkerran vessaa

Alhaalla vanhempien makkarin komero

Portaiden aluskomeroa oikealla, eteistä vasemmalla

Muistin ottaa teknisestä tilastakin kuvan, nyt menee maalämpöpumpusta  viilennyspatterille putket

Suihkukaappi ei ihan vielä näytä suihkukaapilta

Pöntötkin vielä odottelevat

Uuniksi meille tulee Electroluxin Compact-uuni EVY7800AAV, jossa on sekä mikro että normaalin uunin toiminnot. Toiveena olisi, että tavallista mikroa ei tarvittaisi ollenkaan, sillä keittiömme on pienehkö ja liikaa tilaa ei ole. Lisäksi yhdistelmämoodissa ruuanvalmistusajat ovat lyhyemmät, kuin pelkän normaalin uunin kanssa olisi. Olen jo hieman etukäteen selaillut käyttöohjetta, mutta tämä uuni vaatinee hieman lisäperehtymistä,  jotta siitä saa kaikki mahdolliset tehot irti. Tämä on meillä ensimmäinen kerta tämäntyyppisen yhdistelmäuunin kanssa. Mainoksen mukaan riittää, että kertoo uunille mitä ruokaa valmistaa ja uuni hoitaa loput.


Liesitasoksi meille on tulossa induktiotaso HOD670F. Myöskään induktiotasoista meillä ei ole ennestään kokemusta, joten odotettavissa on mielenkiintoisia hetkiä keittiössä, kun päästään ruuanlaittopuuhiin. :D Tässä induktiotasossa pystynee käyttämään monen mallisia astioita, sillä siinä ei ole tiettyjä kattilanpaikkoja vaan riittää vain että astia peittää, jonkin merkityistä pisteistä.Liesituulettimeksi meille tulee EFF60560OW malli. Se valikoitui pääasiassa värinsä mukaan, valkoisia vaihtoehtoja ei ollut liiemmin tarjolla. Tätä kehutaan hiljaiseksi ja tässä on isohko imuteho, joka laitteen omalla moottorilla poistaa käryt hormiin.  
Jääkaappi ja pakastin meille tulee valkoisena korkeana vapaastisijoitettavina malleina. Jääkaappi on koodiltaan ERE3986MFW ja pakastin EUE2984MFW. Juuri näihin malleihin päädyimme hyvän energiatehokkuusluokan ja ovessa olevan lcd-näytön perusteilla. Astianpesukone on viiden hengen perheessä yksi käytetyimmistä kodinkoneista, joten siltä odotamme tehoja ja kokoa. Valitsimme malliksi ESF8820ROWn, jota kohtaan on paljon odotuksia. Tähän pitäisi mahtua paljon astioita ja laite on todella hyvä energiatehokkuudeltaan. 

Kommentit