Laminaattia lattiaan

Meillehän alakertaan tuli kaikkialle muualle paitsi vanhempien makuuhuoneeseen laattaa. Yläkerta sensijaan tulee asuintilojen osalta laminaatilla, kuten myös tuo alakerran vanhempien makuuhuone. Edellisessä asunnossa meillä oli parketti, joka jo muutamassa  vuodessa lapsiperhe -ja eläintaloudessa meni todella huonoon kuntoon. Tämän vuoksi parketti karsiutui pois lattiamateriaalivaihtoehdoista jo aikaisessa vaiheessa.

Jäljelle jäi siten laminaatti, vinyylilankku ja vinyylikorkki, ja näistä päädyimme valitsemaan laminaatin. Laminaatti on edullinen ja kestävä ja tämä meidän valitsema malli on hieman karhea pinnalta, joten sen ei pitäisi luistaa pahasti sukan alla. Vinyylikorkki oli hieman hintavahko vaihtoehto, kun päällystettävää pinta-alaa tulee kuitenkin kohtalaisen paljon ja vinyylilankku taas hieman ohuehko, varsinkin kun meillä ei tullut yläkertaan kolmatta kipsilevykerrosta enää lattialämmityskaapeleiden päälle.

Mies aloitteli eilen yhden yläkerran huoneen laminaattilattian asennusta, jotta saamme sinne sitten siirrettyä tavaraa säilytykseen pois muiden töiden tieltä ja hyvältähän tuo lattia näyttää.
Kommentit