Väliseiniä ja niiden sähköjä

Väliseinät ovat olleet työn alla jo useamman viikon. Ensin tehtiin yläkertaan seiniä, odoteltiin että sähkäri sai rasiansa paikoilleen, villoitettiin välit ja laitettiin seinän toiselle puolellekin kipsilevyt. Tässä kohtaa piti jo päättää mille korkeudelle tuomme suihkusekoittajat, wc-kalusteet sekä led-peilit, jotta sähköt ja vedet saatiin tuotua oikeisiin paikkoihin kipsilevyihin.

Yläkerran jälkeen oli vuorossa alakerran väliseinät, alhaalla niitä onkin huomattavasti vähemmän kuin ylhäällä. Meille on tulossa alas makuuhuoneesta pääsy komeroon portaiden alle, mutta se seinä levytettiin nyt kokonaan umpeen ja teemme oviaukon komeroon vasta kun portaat ovat paikoillaan, jotta kulkuaukosta saataisiin mahdollisimman suuri.

Puuhaa on riittänyt myös ikkunoiden tiivistämisessä. Ikkunoiden päällä ollut muovi leikattiin auki ja reunat teipattiin seinän höyrynsulkuihin. Ihanaa kun nyt näkee ikkunoista ulos. Täytyy ottaa ikkunoista tarkemmin kuvia, kun pääsee talolle valoisaan aikaan. Meillehän on tulossa vähän kivitalotyyliin ikkunat, niihin ei tule sisälle listoja, vaan ovat ikäänkuin hieman seinän rungon sisässä. 

Sähköjä menossa oikeille kohdille
Näkymä pääovelta. Tekninen tila, vanhempien makuuhuone, portaikko
Olohuoneen ja portaikon välinen seinä, taustalla vanhempien makuuhuone

Näkymä pääoven suuntaan. Keittiön ja eteisen välinen seinä. Tähän tulee liukuovikomero jonka sisään piiloutuu myös kuivauskaappi

Pääovelta eteenpäin, kun myös portaikon väliseinää tehty

Kommentit