Valkeakosken talonäyttely ja oman talon kuulumisia

Kävimme eilen aamusta katsomassa Valkeakosken talonäyttelyn kohteet ja alla muutamia poimintoja sieltä. Kokonaisuutena jäi fiilis, että aika monessa kohteessa oli vähän epäsiistejä viimeistelyjä ja muutama kohde oli enemmän tai vähemmän vielä keskeneräinen, mutta muutama talo erottui sitten edukseen, kun viimeistely oli siistiä ja kaikki valmista. Meitä kiinnosti eniten saunaratkaisut, kattojen viimeistely sekä muutaman kohteen mikrosementit, joista tuli sitten napattua kuvia.


Tässä ensin erilaisia saunoja:

Tämä sauna oli ehkä meidän suosikkiTässä saunassa upeaa puusepäntyötä!

Kattoja lähempää. Meitä kiinnosti erityisesti millaiset listat oli laitettu ja ylipäätään sitä voisiko mdf-paneeli olla meille vaihtoehto johonkin kohtaan taloa.
Tämä oli jotain maalattua lautaa, ihan piristävää vaihtelua. Pidin näistä pienistä matalista listoista!Mikrosementti näytti hyvältä muutamassa kohteessa. Meillä on keittiön välitilan kohtalo vielä avoinna ja tässä olisi kyllä yksi siisti ja kestävä vaihtoehto.

Omalla talolla lauantaina aamupäivästä oli aluskate saatu paikoilleen ja itse sitten talonäyttelyn jälkeen käytiin muutaman tunnin ajan siivoilemassa paikkoja ja valmistautumassa Kiira-myrskyyn. Teippasimme kaikki ovi ja ikkuna-aukot kiinni ja kiinnitimme elementtien suojamuoveja paremmin kiinni ja suojaismme kaikki irtonaiset puutavarat. Onneksi lopulta kuitenkin pahin myräkkä kiersi meidät.

Tänään sunnuntaina jatkettiin siivoushommia talolla upouuden raksaimurin kanssa. Talon sisälle oli pystytyksessä tullut jonkin verran sahanpurua, jota sitten imuroimme pois. Imuroin myös sepeliltä purut pois, koska en halunnut jättää niitä tulevan lattiavalun alle. Mietin, että kuinka imuriin saisi purut niin että kivet ei tule mukana ja imurin kanssa kaupasta tarttui mukaan pienisilmukkaista kanaverkkoa, joka toimi yllättävän hyvin sepelin päälle levitettynä. Kivet pysyi paikoillaan ja purut sai kätevästi imuroitua verkon läpi pois. :D

Muutama kuva vielä omalta työmaalta:

Kommentit