Lisää julkisivuja ja laattavalintoja

Talolla oli perjantaina saatu autokatosta, parveketta ja pääoven lippaa hienosti eteenpäin ja niiden ulkomuotokin alkaa hahmottua paremmin. Parvekkeen etureunaan on tulossa lasikaide.Laattavalintoja on pyöritelty mielessä tosi kauan. Olemme kiertäneet lähirautakauppojen laattaosastot x kertaa ja lisäksi vierailtu laattamyymälöissä netissä ja livenä. Urakka tuntui toivottomalta vaikka suunnilleen tiesin että mitä haluan, yhdessä paikassa oli yksi kiva laatta, toisessa toinen ja niiden yhteensovittaminen tuntui haastavalta tehtävältä.

Tästä johtuen päätin varata ajan laattasuunnittelijan luokse ja se todella kannatti! Kerroin toiveeni ja meidän budjetin ja löydettiin samantien todella kivat laatat. Mikä helpotus! Olemme päättäneet aiemmasta suunnitelmasta poiketen laittaa vinyylikorkin sijasta eteiseen, keittiöön ja olohuoneeseen 60X60 laattaa ja siihen löytyi tosi hieno vaihtoehto laatasta jossa vaihtelevat puun ja betonin kuviot. Samasta sarjasta löytyy alakerran vessan 4,7x4,7 mosaiikkilaatta. Ylös tulee kaikkiin laatoitettaviin lattioihin perinteinen 10x10 laatta. Laatoitettavat seinät tulevat 30x60 laatalla pääosin kiiltävänä valkoisena, yksi kylpyhuoneen seinä tummempana.

Alakerran lattiavalinnat päällimäisinä

Tätä samaa laattasarjaa tulossa siis alas lattiaan, tässä tummempi versio siitä jossa erottuu selvemmin laatan kuvion vaihtelut. Eri laatoissa on erilainen kuvio.

Yläkerran 10x10 sekä pesuhuoneen tehosteseinän laatta

Kommentit