Sähkösuunnitelmia

Olemme nyt saaneet sähkösuunnitteluluonnoksen sekä korjatun version ja vaikuttaa hyvältä!

Peruslähtökohtana meillä on ihan normaalit sähköistysratkaisut, meille ei tule taloautomaatiota ja ledejä tulee hillitty määrä yleisvalaistukseen yhteisiin tiloihin.

Muutoksia, joita toivoimme verrattuna ihan normisuunnitelmaan on muunmuassa lasiterassin kattoon varaus infrapunalämmittimille; pohjoiseen suuntautuvalle terassille saisi näistä toivottavasti lisälämpöä niin, että terassin käyttö ei rajoitu pelkästään keskikesään. Lisäksi yläterassin lasikaiteeseen tulee led-valonauha ja alakertaan eteiseen yksi led-valopistorasia ja yläkerran aulaan kolme led-pistorasiaa, joiden toivon antavan lapsille yövaloa, jos he esimerkiksi heräävät yöllä vessakäyntiä varten. Keittiön välitilaan ei näillänäkymin olisi tulossa pistorasioita, vaan pistorasiat laitetaan työtasoihin kiinni.

Sisätilan led-valaisimet ovat sävyltään pääosin 3000K, ulkovalot sitten 4000K. Värisävyistä löytyy paljon keskustelua blogeista, mm. Puuta ja kiveä raksablogi sekä Kotilato blogi. Värisävyistä löytyy paljon mielepiteitä, mutta uskoisin että tuo lämpimämpi värisävy sopii meille paremmin, sillä muutenkin haluaisin tuoda sisustukseen enemmän lämpimiä sävyjä kuin aivan pelkkää mustaa, valkoista ja harmaata.


Savo Twist Around


Exxact LED-pistorasia


Kommentit