Kalustetoimittaja valittu

Meidän kotiin on tulossa kalusteet Kalevan Keittiömaailmasta. Sieltä löytyi aivan ensiluokkaista palvelua ja suunnitelmista saatiin hyvin mieluisat ja perheellemme sopivat. Kiitos Arja! :)

Keittiöstä minulla oli valmiiksi aika tarkka kuva mitä haluaisin, mutta suunnitelmaa päivitettiin muunmuassa avohyllyllä. Keittiömaailmasta löytyi myös todella kiva laminaattitaso. Hinta oli hieman kalliimpi kuin Ikea ja Kalustetukku, mutta ei mitenkään älyttömän paljoa. Puustelli oli taas heittämällä kaikista kallein.

Tässä on kuvia keittiöstä:

 Kodinhoitohuonetta pyöriteltiin hetken aikaa, sillä halusin kissoille vessalaatikot piiloon. Suunnitelmasta tuli tosi hyvä. Nyt laatikoiden suojaksi tulee ovet, joissa on aukko, mistä kissat pääsevät kulkemaan sisään.


Kalusteita suunnitellessa pyysin vinkkejä tutuilta ja nappasin talteen idean siitä, että teini-iässä vessassa saattaa olla ruuhkaa ja jotta hammaspesua voisi esimerkiksi suorittaa yhtä aikaa kun toinen mahdollisesti meikkaa vieressä, niin päädyin ratkaisuun että lasten vessassa yläkerrassa on kaksi allasta ja peiliä. Alakerran vessassa ehkä pärjätään yhdellä altaalla. ;)Kommentit