Luonnoskuvat valmiit, budjetointia ja lainaneuvotteluja

Vähän aikaa sitten sain luonnoskuvat talosta ja olin kyllä todella innoissani. Ideoista ja ajatuksista oli oikeasti koottu kokonaisuus, joka vaikuttaa hienolta ja toimivalta.

Luonnoskuvissa alakerrassa ja yläkerrassa on molemmissa huoneistoalaa 65m2 eli talo tulee olemaan pieni, mutta jokainen neliö rakennusoikeutta on käytetty talon osalta. Lisäksi meille olisi tulossa hieman vajaa 30 kerrosalaneliön verran varastotilaa sekä reiluhko autokatos.

Alakertaan meille on tulossa vanhempien makuuhuone, wc, tekninen tila, keittiö/olohuone ja yläkertaan kolme lastenhuonetta, wc, pesuhuone, sauna ja kodinhoitohuone. Yläkerrasta pääsee autokatoksen päällä olevalle parvekkeelle ja alakerrasta lasitetulle terassille.

Luonnoskuvien perusteella pyysimme tarjouksia talopaketeista ja nyt meillä alkaa olla suunnitelmat selvillä. Kustannusarvio on nyt laadittu ja ja sen pohjalta lainatarjouksia saatu. Pankkia ei ole vielä valittu, sillä meillä on kaksi hyvin kilpailukykyistä lainalupausta ja nyt mietimme kumman pankin kanssa mieluummin jatkamme yhteistyötä.


Kommentit

Lähetä kommentti