Taustaa projektille

Tämä blogi on ensisijaisesti kirjoitettu kokoamaan itsellemme talteen projektin vaiheita, mutta nyt kun olet löytänyt tiesi tänne, niin lämpimästi tervetuloa mukaan seuraamaan meidän rakennusprojektin kulkua!

Talonrakennus meillä oli ensimmäisen kerran ajatuksissa jo vuonna 2012, jolloin kävimme jo pankin kanssa lainaneuvotteluita tarkoituksena kartoittaa paljonko olisimme saaneet lainaa rakentamista varten. Suunnitelmissa oli tarkoitus hakea tonttia Tampereen kaupungin tonttiarvonnasta Atalasta.

Tuolloin elämä alle 1 vuotiaiden kolmosten kanssa oli kuitenkin niin kiireistä, että päätimme lykätä hanketta ja ostimme rakentamisen sijaan osakkeen uudesta rakenteilla olevasta rivitaloasunnosta Vuoreksesta. Jälkikäteen ajatellen tämä oli varmasti hyvä ratkaisu, elämä kolmen taaperon kanssa oli melko hektistä ja siihen hetkeen rakentaminen olisi ollut valmasti melko kuluttavaa.

Valittuamme materiaalit tähän nykyiseen rivitaloasuntoomme olemme 4 vuoden aikana huomanneet tehneemme muutamia virheitä ja ajatukset ovat jo aika selkeitä siitä mitä uuteen kotiin kannattaisi sitten materiaalien puolesta hankkia ja mitä ei. Mm. kallis tapetti muutostyönä eteisessä ei toimi kissa-/lapsiperheessä ja parketti voi kolmen lapsen käsittelyn jälkeen näyttää melko karmealta jo muutaman vuoden jälkeen. Syksy 2012:Teimme itse terassin takapihalle:
Kommentit